Saját és szerzőtársi szakkönyveimről, szerkesztőmunkáimról és más szerzők ajánlott műveiről itt találsz rövid ismertetőt 

Tudáspiaci stratégiák
Saját könyvemben tudáscégek - tanácsadó és menedzserképző vállalkozások - stratégiai fejlesztésének és vezetésének elméleti hátterét, módszertani eszközeit, és a tudáspiacon szerzett gyakorlati tapasztalataimat foglalom össze. A könyvben bemutatott példák tudáscégek stratégiai elemzésének, tervezésének egy-egy jellegzetes mintáját adják közre.

Stratégiai menedzsment szöveggyűjtemény
Ez a szerzői kollektíva által összeállított kiadvány válogatott szöveges ajánlásokat dolgoz fel a Stratégiai menedzsment tantárgyhoz. Célja a vállalati stratégia-alkotás egy-egy fontosabb lépésének megvilágítása módszertani oldalról, gyakorlati példákkal.

Cégstratégiák piaci-pénzügyi megalapozása
Virág Miklós szerzőtársammal közösen írt felsőoktatási tankönyvünk a vállalati stratégia piaci hátterének, módszertani keresztmetszetének és pénzügyi feltételeinek összefüggéseit mutatja be. A könyv nagy hangsúlyt ad a pénzügyi teljesítményértékelés és a csődelőrejelzés szerepének, valamint a cégstratégia finanszírozási feltételeinek és szempontjainak.

Sokszínűség a cégstratégiában
Ez a szerzőtársi gyűjtemény - mint a címe is jelzi - a stratégia-alkotás módszertanának és gyakorlatának színes világát mutatja be. Egy-egy szerzőtárs saját kutatási, oktatási tapasztalatait, más szerzőtársak vállalati gyakorlatból származó tapasztalataikat ismertetik, a stratégiai tanulmányok gyakorlati hasznosításának szándékával.