DNS-aktiválás... - Robert V.Gerard - Domján László szinkronhangjával

Amikről a „modern” orvostudomány nem beszél...
Ajánlott olvasmány: Robert V.Gerard - Változtasd meg a dns-edet (DNS-aktiválás).

MrBadsectorr2
Feltöltés: 2011. dec. 6.

Robert V.Gerard-Változtasd meg a DNS-ed! Változtasd meg az életed! 

Könyvének részlete:

3. RÉSZ

 • A DNS-AKTIVÁLÁS ÉS A GYÓGYÍTÓ TECHNIKA
 • FELKÉSZÜLÉS A DNS-AKTIVÁCIÓ ÉS A GYÓGYÍTÓ TECHNIKA HASZNÁLATÁRA

E technikák használata mind DNS-ünket, mind életünket megváltoztatja. A gyakorlatok egyszerűek és nem kell hibáktól félni. A legrosszabb esetben semmi sem történik, bár ebben erősen kételkedek.
Mindegyik gyakorlat négy fő pontból áll és ezek mindegyike elemi lépésekre van lebontva. A pontokat lépésről lépésre tanuljuk meg és gyakoroljuk őket, hogy céljukat és működésüket jól átérezhessük.

A négy fő pont a következő:

1. Megszentelő előkészület
2. A Szentségre történő ráhangolódás
3. Az aktiválás
4. Befejezés

Minden egyes pont speciális tevékenységet kívánó lépésekből áll, ami a folyamattól függ, például: (a) aktivációs utasítással: „Mutasd meg nekem…” vagy „Aktiváld…” vagy „Térj vissza Isten Fényéhez…” és (b) amikor egy adott meditatív folyamatot vagy szándékot fejezünk ki.
Teljes részletességgel az „ Első DNS-aktivációs technika” részben tárgyalom a gyakorlatokat. Mivel az 1., 2. és 4. pont mindegyike nagyon hasonlít az első technika megfelelő pontjaira, a többi leírásban nem ismétlem őket el.

A DNS-AKTIVÁLÁS UTÁNI ÁTMENETRE VONATKOZÓ MEGJEGYZÉSEK ÉS FIGYELMEZTETÉSEK

Ne felejtsük el, hogy változások tucatjai történnek meg velünk az első és a második DNS-aktiválást követően. Állítólag a legtöbb nagyon kellemes. Az 1999-es év végére már 10.000 ember tapasztalta meg az aktiváció hatását és semmiféle probléma sem merült fel az eredményekkel kapcsolatosan. Az aktiválások előtt mindenesetre néhány lényeges tanácsot szeretnék adni:

Fizikailag, az aktiválások után általában bekövetkezik a test méregtelenítése. Egy tisztító böjthöz hasonlóan, a sejtek környezetükbe vetik ki magukból a szemetet és a kliens influenza-, vagy szénanáthaszerű tüneteket tapasztalhat magán. Néha magasabb energiaállapotot érzékelhetünk, majd ezt követően egy méregtelenítést. Ezek személyenként változhatnak. Minden ilyen jellegű helyzetben a legjobb stratégia a rendszeres, bőséges vízfogyasztás (az éjszaka kivételével óránként 2,5 dl), ilyenkor legyünk figyelmesebbek magunkkal és tartsuk a kapcsolatot egy, a tisztulási és méregtelenítési folyamatokban jártas segítővel (természetgyógyásszal).

Pszichológiailag, az érzelmi és értelmi énünk is tisztulási folyamatokon megy keresztül. Sok érzelmi blokk és kihívás szabadulhat fel. Az aktiválás miatt az érzelmi megnyilvánulásokkal erőteljesebben foglalkozhatunk. Ilyenkor mindenki megfigyelheti önbizalmát, amint érzelmei külsőleg és belsőleg megalapozott megnyilvánulásaival kell, hogy szembenézzen. A döntéshozatal elsőrendű fontosságú lesz és megerősített bizalmunkat is ki kell tudnunk fejezni. Egy érzelmi felszabaduláson keresztülhaladva próbáljuk ezt megtapasztalni. Ajánlom, hogy írjuk le a tapasztalatunkat és egy nap majd vegyük elő.

A legtöbb beszámolóban, amint a méregtelenítés és a tisztulási folyamat lejátszódott, a személy hozzáállása pozitív marad.

Ajánlatos még egyszer végignézni, milyen hatásai és eredményei lehetnek az aktiválásnak.

AZ ÖNKEZELŐ DNS-AKTIVÁLÁS GYAKORLATA

Sokan már sikeresen aktiválták magukat az alább leírt első és második aktiválás segítségével. A technika egyszerű, de nem árt előtte párszor begyakorolni. Bármely módszert is használjuk, rendkívül jó szolgálatot tesz számunkra.
Mielőtt belekezdünk az önkezelő DNS-aktiválásba, olvassuk e1 e könyv áttekintő fejezetét (lásd 2. fejezet) különös figyelmet szentelve a théta szint előjeleire és az ottani létminőségre, illetve a „kezdeti előkészületekre” (lásd 2.2). Tekintsünk át pár pontot:

 • · A DNS-aktiválás nagyon különleges esemény, nem szabad elvárásokat támasztanunk vele szemben, ez egy lelki gyakorlat, egy mentális folyamat; a gyakorlatot szívünk irányítja. Bármilyen eredménnyel járjon, sem felülbírálni, sem sikertelen kísérletként kezelni nem szabad.
 • · Keressünk egy kényelmes, zavaró tényezőktől mentes helyet.
 • Erősítsük meg szándékunkat. (Mit is akarunk? - Valóban álljunk ki érte.) Legjobb, ha gyertyát gyújtunk és szándékunkat a különleges eseményre összpontosítjuk. Kérjük meg magasabb Énünket vagy Istent, hogy egy csodálatos élményre vágyunk, ajándékozzon meg bennünket. Az aktiválás terét és idejét nyilvánítsuk szentnek és ott és akkor csak magunkkal foglalkozzunk.
 • Tanuljuk meg, hogyan juthatunk théta állapotba. Végezzük el a könyvbeli „lüktető csillag” gyakorlatot.
 • Ha nem szeretnénk a szöveg felolvasásával elvonni a figyelmünket, akkor azt javasolom, vegyük fel egy kazettára.
 • Bízzunk magunkban.
 • Vegyünk pár mély hasi, tisztító lélegzetet; szívjuk be lassan az orrunkon a levegőt és gyengéden, lassan fújjuk ki a szánkon.
 • Hagyjuk keresztüláramlani testünkön az aktivációs gyakorlat hatását. Semmi baj nem történhet.
 • Ne lepődjünk meg, ha színeket, látomásokat vagy mozgó érzéki energiákat látunk magunkon keresztüláramlani.
 • Az aktiváció befejeztével maradjunk a helyünkön és relaxáljunk. Hagyjuk magunkat bemerülni, bármi történjen is a jelenben.
 • Vegyünk pár mély tisztító lélegzetet.
 • Tapasztalt eredményeinket lehetőleg írjuk le vagy vegyük fel hangszalagra.
 • Örüljünk és élvezzük a folyamatot.
 • Az a legjobb, ha az aktiválás előtt legalább egy órával már kötöttségeinktől mentesen „Szentelt szabad időnket” tölthetjük, elmélkedhetünk és gondolkodhatunk.
 • Bizonyosodjunk meg, hogy közérzetünk megfelelő-e, például: nem szédülünk. Ebben az időben kerüljük a vezetést és a felelősségteljes döntéshozó tevékenységeket.
 • Igen fejlesztő, ha annyiszor ismételjük a gyakorlatokat, ahányszor csak tudjuk és jólesik.

„Minden gyakorlathoz a szívből jövő szeretet szándékával kell hozzáállni. A legnagyobb fontossága ennek a tényezőnek van, máskülönben semmi sem nyilvánul meg számunkra. A titok: a szeretet, a bizalom és az elfogadás.”

Elsőgyakorlat: Az elsőDNS aktiválásTM

(A fiatalság és életerő kromoszómák aktiválása)

E gyakorlat szellemi vezetés alatt áll és a fizikai testet körülölelő éterikus és/vagy elektromágneses térben nyilvánul meg. Az aktiválás a tudatosság egy közvetlen működése, mely a fizikai valóság felett uralkodik.

Emlékezzünk vissza, hogy az orvostudomány már sok DNS-sel és a molekuláris genetikával kapcsolatos titkot feltárt. A legújabb kutatások szerint a teljes genomnak csak 37 százalékát térképezték fel és értették meg. 63 százalék rejtett marad, és mégis Isteni Lenyomatunk Teremtői Mesterműveként kell felismernünk.

1999 novemberig 10.000 ember aktiválta a DNS-ét és alapvető változásokról számoltak be, a tudományos vizsgálatok kezeskednek róluk. E változások következetesek és megismételhetők, habár jelenleg nincs tudományos támogatás. Szükséges kimondanunk, hogy világszerte tapasztalunk egy isteni természetű szándék erején alapuló folyamatot.

Ezen aktivációban két archetípusos kromoszómába tekintünk be, melyek elsősorban a 12 szálú DNS-aktiválásáért felelősek. Ezek a következők:

· A „fiatalság” kromoszómája, életünk feljegyzését megőrző kromoszóma.

· Az „életerő” kromoszómája, a természetben a legtitokzatosabb; azon kulcsot hordozza, ami a szunnyadó DNS teljes aktiválásához nyitja az ajtót.

Ezen archetípusos kromoszómák az éterikus valóságban tartózkodnak, fizikai kiegészítőjük pedig a tobozmirigyben található. A lélek szintjén ezek szolgálják az összes kromoszómát és először őket kell aktiválni.

A gyakorlat leírása

A részletes leírás az alábbiakban elmagyarázza a négy pontot és részletes bennük foglalt lépéseket. Hagyjunk elég időt magunknak és értelmezzük a leírást, pontosan értsük meg a folyamatot és a célját is. Az eljárás az élet más területén történő alkalmazásokról is gondoskodik. A gyakorlat még nagyobb áttekinthetősége kedvéért a lépések egy egyszerűsített összesítését egy folyamat diagrammon láthatjuk.

1. pont: Megszentelő előkészület

Ez minden gyakorlat kezdőpontja. Minden lépés jelentős és döntő. Megfelelően végezve beállítja a környezet befogadóképességét és a legemlékezetesebb pillanattá teszi az eseményt.

a) Tervezzünk meg egy alkalmas helyet és időt, melyben kényelmesen tudunk működni. Bizonyosodjunk meg, hogy a telefon ki legyen húzva és minden más zavaró tényezőt is zárjunk ki. Számoljunk arra, hogy a gyakorlat körülbelül 35 percet vesz igénybe, előtte pedig 30 perctől egy óra szabad időt igényel.

b) Erősítsük meg a szándékot. Azt javaslom, legyen a közelben gyertya, egy pohár víz és elegendő hely. Igyunk egy korty vizet, ami a tisztítást szimbolizálja. Gyújtsuk meg a gyertyát, majd így szólítsuk meg Istent (Mennyei Atya és Föld Anya), nyilvánítsuk a célt, a teret és az időt szentnek, az egészet pedig szent eseménynek. Én gyakran ezt az imát használom:
Mennyei Atya és Föld Anya, ezáltal megerősítem a szándékot, hogy a „Legmagasabb jót” és a Szent Szellemet szolgálja és végezze el az első DNS-aktiválást. E teret szentnek nyilvánítom és a környező területet pedig tisztának. És így az is!
Alkalmanként a következőt mondom el:
Mennyei Atya és Föld Anya, ezáltal megerősítem a szándékot, hogy a Szent Szellemet szolgálja és a legalázatosabb módon végezze el ezt az aktiválást/gyógyítást. Az összes elhangzó szó és tudás, ez az idő és ez a tér szent. Köszönöm az alkalmat, hogy a „Legmagasabb jót” szolgálhatom. És ez így van!
Mindegyik esetben legyünk nyitva a szavak, a szándék és a cél, az esemény érdekében történő módosítására. A szándék megerősítése majdnem minden felvállalt esemény és tevékenység kitűnő gyakorlata.

c) Emeljük fel tudatosságunkat.

d) Váljunk magunkban összpontosítottá, vegyünk pár mély hasi lélegzetet és húzzunk belülre minden energiát, miközben a szívre összpontosítunk. Egyensúlyozzuk ki energiáinkat és érezzük át a békét. Ez gyorsan alfa állapotba von bennünket.

e) Most mindenki maga dönti el, mit választ. Egy théta vizualizációs gyakorlatot vagy a következőt.
Tudatosságunkat a szívből (a szívcsakrából) emeljük fel körülbelül 2 és fél méterre a fejünk fölé (a koronacsakrához). Ez elménket mélyebb alfa szintre viszi. Ettől a ponttól egy fénylabdának képzeljük el magunkat. Képzeljük el önmagunk szellemi vagy éterikus testét, mely a fizikai test felett lebeg. (Ez nagyszerű érzés. Többnyire már végrehajtottunk théta vizualizációs gyakorlatot és a théta szint is ismerős.)

f) Ennél az állapotnál nagyon nyugodtnak és békésnek fogjuk érezni magunkat, testünket bizsergető érzés járhatja át, különösen a lábak, a kezek és az arc körül. Most már felkészültünk a magasabb tudatosság és/vagy Istenség befogadására.

2. pont: A Szentségre történő ráhangolódás

a) Mindenki saját egyedi módján szólítja meg a Szent Szellemet és Istent. E folyamatot nem lehet lediktálni, azoknak azonban, akik családiasabbá és tiszteletteljesebbé akarnak válni a folyamatban, egy útmutatót ajánlunk. A tudatosság felemelése által és a következő ima segítségével az Egyetemesség felismer bennünket. Önműködően a bizalom területére kerülünk és minden, amit elképzelünk, valósággá válik. Ha egyszer ezeket a lépéseket megtettük, akkor már théta állapotban kell lennünk.

b) Hívjuk az Istenséget, a Mennyei Atya és Föld Anya (Istent): használjuk a következő imát. Ez a legerőteljesebb és legpontosabb megállapítás, mellyel az Istenséget magunkba hívhatjuk. Szabadítsuk meg magunkat mindenféle öncélú indítéktól és nyilvánítsuk ki szentségünket. A legtisztább szándékkal és szeretettel szívünk legszentebb mélységéből végezzük. Jól tanuljuk meg a következő imát:

„Mennyei Atya és Föld Anya. A Te képedben és hasonlóságodban vagyok, aki vagyok...”

Minél jobban átérezzük és hangsúlyozzuk e szavakat, annál jobban érezzük a közvetlenül számunkra teremtett erőt és a kegyelmet. Például: „Mennyei Atya és Föld Anya, érzem a jelenléted és a melegséget körülöttem...”
Sokan éreznek vágyat arkangyalok és más vezetők behívására, hogy kísérjék és segítsék az aktiválás és a gyógyítás folyamatát. A szeretettel érkező lények segítségét nyugodtan kérhetjük és az aktiválás végén ne feledjük megköszönni nekik is a segítséget.

3. pont: Az aktiválás

E szakasz tartalmazza azokat az irányító szavakat, melyek elérhető közelségbe hozzák számunkra a DNS-aktiválást létrehozó Egyetemes Szeretet Energiát.

a) A DNS-aktiválásra alkalmazzuk a következő utasításokat:
„Végezd el fiatalság és életerő kromoszómáim aktiválását...”
Az utasító mondatszerkezet a szándék kifejezésének sarkalatos pontja. Fontos megszoknunk a szándék kifejezés módját és átéreznünk az utasító szavak mögötti alázatos hozzáállást.

b) Mondjuk ki a teljes nevünket, a dátumot, a pontos időt, a gyakorlat helyét. Elbeszélő formában az a) ponthoz teljesen hasonlóan történik. Elmében vagy hangosan mondjuk ki a következő utasításokat:
„Mennyei Atya és Föld Anya (Isten), képedben és hasonlóságodban vagyok, aki vagyok; a mai nap (teljes dátum), ezen a helyen, (hely) végezd el bennem a fiatalság és életerő kromoszómák aktiválását.”

c) Az előző szavak kiváltják az aktiválást. A théta szintű szívünk irányította gondolatot pár percig meg kell tartanunk. Nem baj, ha később kételkedünk magunkban. Ez a nem tökéletes hit kérdése. Saját hitrendszerünket ugorjuk át és közvetlenül Istenhez és sejtjeinkhez szólunk.

d) E théta állapotban engedjük testünkbe felülről a koronacsakra területén keresztül leereszkedni az arany és a fehér Egyetemes Energiákat. Ahogy fejünkön keresztül leereszkedik, a legmagasabb mirigyen, a tobozmirigyen keresztül halad. Nagyon figyeljünk legmagasabb tudatosságunk belső hangjára.

e) A tobozmirigyben helyezkedik el egy központi, jellegzetes sejt. Néha úgy utalnak rá, mint a „fogantatás sejtjére”. Ahogy belépünk a tobozmirigybe, mondjuk el a következő utasítást:
„Mutasd meg a nagy központi sejtet.”
És ezt belső szemünkkel nagyon jól láthatjuk. A sejt „látásához” használjuk képzeletünket (a könyv ábrái sokat segíthetnek).

f) Lépjünk be a sejtbe és mondjuk el a következőt: Mutasd meg a kromoszómáimat."
A sejtek belülről csodálatosak és sokkal tágasabbak, mint gondolnánk. Most képzeletben kisebbek vagyunk, mint egy sejt és körülöttünk az alkotórészek működése miatt fényeket fogunk látni magunk körül. Minden tevékenység központjában a sejt magját fogjuk találni. Lépjünk be a központi sejt magjába és ott találjuk a kromoszómákat. Olyannak fognak tűnni, mintha fel lennének függesztve és így ott tekergőzve őrzik az emberi élet mintázatát.

g) Mondjuk ki a következő utasítást:
„Mutasd meg a fiatalság és az életerő kromoszómáját.” Látni fogunk néhány kromoszómát vagy legalábbis a szimbolikus képviselőit. Különösen figyeljünk az intuíciónkra és a Magasabb Én hangjaira. A két archetípusos kromoszómát abból ismerhetjük fel, hogy kommunikálni kezdenek velünk.

h) Ezután mondjuk a következőt:
„Mutasd meg a DNS-üket.”
Belső látásunk segítségével ekkor látni fogjuk az eredeti vagy archetípusos biológiai kétszálú kitekert hélixet.

i) Ismételjük el a következő utasítást, hogy e folyamatra vonatkozó elkötelezettségünket megerősítsük.
„Most aktiváld a fiatalság és életerő kromoszómámat.” Ezen utasítás újból megerősíti a fiatalság és ar életerő kromoszómáinak tudatosítását és a DNS helyreállítását és gyógyítását.

Ennél a lépésnél a 10 rejtett DNS-szál (kommunikáció, tökéletesség, érzelmek, kreativitás és halhatatlanság) megnyitására kerül sor, és ettől fogva elkezdenek fejlődni. Amint a rejtett szálak megnyilvánulnak, lényegük is feltárul.
E rejtett szálak párokat alkotnak, ez utóbbiak pedig egymással kötegeket képeznek. A dupla hélix alakú fiatalság és életerő kromoszómáinak tudatosságán belül mindig ez történik.

j) Most már készek vagyunk az új rejtett DNS-szálak párosítására és egyesítésére. Az egyesítés sorrendjét illetően fontos, hogy szellemi irányítás alatt végezzük. Az egyesítés leginkább az alábbi ábra szerint történik, de ha a szellem másként irányít, akkor alkossuk úgy meg a rendet, ahogy az a felsőbb irányítás szerint valóban helyes.

Úgy is alakulhat, hogy a Szellem minden egyesítéshez pár további szót is ad, amint ezt mondjuk:

„A DNS kommunikáció szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve a létező DNS-szálak tetején.”

"A DNS tökéletesség szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve.

„A DNS érzelmi szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve.”

„A DNS kreativitás szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve.”

„A DNS halhatatlanság szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve a létező DNS-szálak tetején.”

k) Mindegyik szál saját színnel rendelkezik, a legfelső pár, a halhatatlanság, ő az arany-/ezüstfonal. Most mondjuk a következőket:
„Az örök élet fonala - a halhatatlanság arany-/ezüstszálai borítsák be az egész DNS-csomagomat.”

l) Az új DNS-kapcsolat mindkét végét telomer fehérjével kell lezárni. Mondjuk:
„Az aktivált kromoszómák végei telomer fehérjével legyenek lezárva.”
Ez lezárja a végeket és védi a kromoszómákat. A telomer segíti a molekulák szétválását, az átírását (replikációját) és a hosszú életét. A gyöngyházhoz hasonlóan áttetszőnek tűnik és a szivárvány színeiben csillámlóan ragyog. A kromoszómák végeihez tökéletesen illeszkedik és beborítja őket. A telomeres lezárás életbevágó fontosságú lépés a folyamatban. Kutatások is megerősítették, hogy a töredezett telomerrel rendelkező kromoszómák szétbomlanak. Egy teljes telomer burkolat megerősíti a kromoszómát, másfelől pedig megállítja a sejt öregedési folyamatokat. A kromoszómák lezárásával a sejt elektromágneses terébe vonjuk őket.

m) Végül adjunk utasítást a fiatalság és életerő kromoszómáknak, hogy íródjanak át a test teljes sejtrendszerébe.
„Az új DNS-szálak íródjanak át testem minden sejtjébe. Most létrehozom e szálakat.”
Itt azt láthatjuk, hogy szilárddá válnak. Így a DNS kiterjedése megindult. Némi bizsergést vagy más különös érzést élhetünk át, leginkább a fejünkben (a koronacsakránál). Ez megerősíti, hogy a DNS elfogadta szándékunkat.

n) Legyünk nyugodtak. Érezzük át a DNS-aktiválás valóságait, érezzük a teljes lét örömét.

A könyv az alábbi oldalon letölthető.

„Feltűnően gyakran érezzük úgy, hogy irányítanak, manipulálnak bennünket. Mentális és fizikai egészségünk túlzottan függ másoktól, holott mindenkinek magának kéne meghatározni, mit tesz tudatosan egészségéért, önnön boldogságáért. Eljött az életünkért való egyéni, személyes felelősségvállalás ideje, mielőtt a globalizmus végleg szabványosít bennünket. A markáns egyéniséggé válás alapos önismeretet, mély belátást, intelligenciát és felszabadított intuíciót igényel. Amikor az intuíció a tudatosság egy magasabb szintjére lép, megkezdődhet az alkotás, az önépítés folyamata. Ezt kifejlesztve mindenki megváltoztathatja DNS-ét, s ezzel az életét!”

A könyv az alábbi oldalon megvásárolható.