Gyógyulás LIGHT MANDALA/FÉNY MANDALA technikával

Mandala lézerrendszerek

MANDALA SPHERE FEHÉR LÉZER RENDSZER 

A Mandala Spheres Laser System fehér lézert bocsát ki, amely a koherens fény szent geometriai mintáit tiszta tachionizált kristálygömbök geometriai szerkezetén alapulva egyedülállóan rezonáló fényt hoz létre. A fehér lézer ideális színspektrumot biztosít az egyes kristályok optimális rezonanciájának eléréséhez. 

Ez a szent geometriai mandala mező informatikai rezonanciákat szolgáltat, amelyeket az emberi energetikai és információs területeken (aurán) keresztül kapott, jelentős mentális, érzelmi és fizikai előnyöket produkálva.

A Mandala szférához tartozik egy száloptikás kristálypálca a helyi fizikai alkalmazásokhoz a test energetikai és információs szállítási pontjaihoz, valamint programozható kristályok készítéséhez a távoli és hordozható alkalmazásokhoz, valamint egy fotoporációs kapszulához. 

A mandala gömb magában foglal egy mandala számítógépes könyvtárat is, széles választékával a hullámformáló mandala, amely elősegíti a védelmet, a jólétet, a sikereket, a energizációt, a boldogságot, az elszámolást, a gyógyulást, az implantátum eltávolítását, a DNS aktiválódását, az érzelmi állapot megváltoztatását, az eredmény pozitív befolyásolását , és a kapcsolat-harmonizátorok...