Access Bars

Access Bars :
Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor táplálást , kedvességet kaptál a tested és lényed  elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Access-ben a Bars. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent ??? 

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A BARS  lehetőségei.
Félelem, szorongás csökkentésére. Stressz csökkentés/az elme letisztítása.
.ADD és ADHD. gyermekeknek vizsgák, felelések előtt. .várandós nőknek. mély relaxációra.
.az elfogadás örömének élni. alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél
.eloszlatni a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátat
.fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban
.megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel. mi egyéb lehetséges még?

 Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk,  a személyes fejlődésben, tudatosságban segítünk, aminek a mellékhatása lehet a javulás.

Kovács Angéla Mónika - Access Consciousness™ facilitátor  aranydandelion@gmail.com
                                        Access Bars Facilitator 
                                    Access Body - Process Facilitator 
 

A videóért köszönet Balogh Gyula , Kozák Anikó és Kerezsi Edo és még sokan mások :)