Egy módszer, amely mindent visz!

Készen állsz arra, hogy túllépj a pozitív gondolkodáson?

Már majdnem három éve, a barátnőmnél tett látogatás alkalmával szokásos módon csacsogtunk, amikor megkérdeztem tőle: „Hol voltál, úgy ki vagy cserélve.” Elmondta, részt vett egy Access Bars nevű tanfolyamon. Hazaérve nem hagyott a dolog nyugodni, és rákerestem, kíváncsi voltam, eszik-e vagy isszák ezt az egészet. Rögtön elkezdett vonzani, és attól a perctől kezdve az Access Consciousness az életem részévé vált.

Dr. Hörömpő Andrea

 

Mert szerintem egy hét sem telt el, és a tanfolyamon találtam magam Kovács Angélánál, karácsony előtt három nappal. Azzal pedig, hogy az én életem részévé vált, közvetlenül vagy közvetetten számos más ember is kapcsolódni kezdett vele, akár a környezetemben, akár az olvasóim körében. És amikor nemrég felmerült kérdésként, hogy mégis pontosan miről is szól ez, nagy örömmel álltam neki, hogy írjak róla.

Ha egy szóval kellene összefoglalni: a tudatosságról szól. Az Access Consciousness azt jelenti, hogy hozzáférés a tudatossághoz. Az Access a tudatosságunk megéléséhez, az éberségünk és képességeink elismeréséhez és a könnyedebb választásokhoz ad olyan eszközöket, amelyek a hétköznapokban is segítenek minket átlendülni a nehézségeken. Arra kíváncsi, és azt segíti elő, hogy kihozzuk magunkból azt, amit valójában tudunk: a világról, önmagunkról, a teremtésről, bármiről. Nem kőbevésett dogmákat kíván igazságként átadni számunkra, hanem kérdések útján képessé tesz arra, hogy elismerjük a saját tudásunkat. Facilitátorként én is ezt teszem, ehhez segítem hozzá mindazokat, akik megkeresnek.

Számos spirituális módszert, elvet ismerek. Van, amelyiket közelről, van, amelyiket távolról. Néhány éve már aktív formálója vagyok a magyar ezoterikus életnek: látom, mik a trendek, milyen módszerek vannak már talán kicsit lecsengőben, és melyek azok az újdonságok, amelyek másképp közelítik meg az életet. Az Access ez utóbbiak közé tartozik.

A hiteles módszerek alapja az, hogy kihoz minket az ítélkezések, a polaritás és a dualitás csapdájából. Az Access Consciousness is ezt teszi, olyan „trendi” és dinamikus módon, ami könnyedén befogadhatóvá válik a 21. század emberei számára, illeszkedve a modern élet kihívásaihoz.

Az Access alapja a Bars-kezelés, amely fekve történik oly módon, hogy a fejen lévő pontokat érintem. Ezek a pontok olyan területeket jelölnek, mint Pénz, Kontroll, Kreativitás, Kapcsolatok, Test, Szexualitás, Éberség, Kedvesség, Hála, Tér, Idő stb. A kezelés alatt az ezekhez a területekhez kapcsolódó önkorlátozó hiedelmek, fix nézőpontok, korlátok oldódnak, akár ebből az életből, akár előző életből hozzuk őket.

Az a jó benne, hogy nem kell szavakkal belemenni, hogy éppen mi oldódik, az energiák dolgoznak. Ráadásul egy Bars-kezelés nemcsak rajtunk hat, de rajtunk keresztül akár több ezer emberen, hozzásegítve őket a könnyedebb létezéshez.

Amiért én végtelenül hálás vagyok az Accessnek, az a könnyedsége, ami felszabadított. Megszoktuk azt, hogy az életnek komolynak és nehéznek kell lennie, hogy ahhoz, hogy „kiérdemeljük” a jót, először szenvednünk kell. Azt is látom, hogy az ennek ellentételezéseként divatossá vált „pozitív gondolkodás” sem hozott valódi, hosszú távú eredményeket, hiszen a jó és a rossz megkülönböztetésének köszönhetően ez a trend is még mindig az ítéleteken alapul. Az Access mantrája szerint azonban: „Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.” Az egész élet, tehát a „jó” és a „rossz” is. Az Access olyan eszközöket – különösen kérdéseket ad, amelyek ki tudnak vinni minket a megrekedéseinkből, a polaritásból és az ítéletekből.

 

Azt szoktam mondani, a Bars-kezelés és a tanfolyam sem csodaszer. Nem azt jelenti, hogy kapsz egy kezelést vagy elvégzed a tanfolyamot, és akkor már csak csupa jó dolog történik veled. Viszont bárhogy is alakul az életed, könnyebben megtalálod a kiutat, könnyebben találsz eszközöket, hogy olyan életet teremts magadnak, amilyenre valójában vágysz. Az Access-szel való ismerkedés első lépcsőfoka tehát a Bars-kezelés, amelynek során kiürítjük azt a lelki szemetesládát, amelyben sok évnek a szemetét gyűjtögettük. Aki pedig megszereti a Barst, egy egynapos tanfolyamonakár meg is tanulhatja.

Azt tapasztaltam, hogy számos kiváló módszer létezik, amit életünk egy-egy szakaszában sikeresen tudunk használni. Vannak, akik megmaradnak egynél, mások idővel nyitnak új lehetőségekre. Az Accesst – habár mindenki számára könnyedséget és felszabadulást hozhat – nem feltétlenül tudja mindenki elsőre befogadni. De akik kellően „furcsák” és „nem normálisak”, akik azt érzik, hogy kilógnak a sorból, ebből a világból, és valahol a lelkük mélyén tudják, hogy lehetne másképp is, mint ahogy azt eddig hitték, akik merik vállalni a képességeiket, és mernek egy nagyszerűbb, csodákkal teli jövőt választani, az ő számukra izgalmas és kalandos játszótér lesz az Access által kínált lehetőségek számtalan tárháza.

Mi az, amire mindig is vágytál, de eddig még nem ismerted el a magad számára? Mi az, amit valójában szeretnél, csak nem találod az eszközeidet hozzá? Készen állsz-e a változásra, és hogy belépj azon lehetőségek világába, amelyeket az élet számodra tartogat? Ha még olvasnál róla, esetleg kipróbálnád, az oldalamon további információkat is találsz minderről.