Rácz Anita - Meditációs egység tréner, Access Bars kezelő

Rácz Anita - Meditációs egység tréner, Access Bars kezelő

Hogyan tudunk egységben lenni magunkkal, hogy a lelki nyugalmunkat megőrizzük. A bennünk lévő tudás és szeretet kibontakoztatása és felhasználása a mindennapi döntéseinkhez, a teremtő erőnk megtapasztalása és fejlesztése, az egység megteremtése másokkal egy boldog élethez vezető úton. Hogyan hatnak és működnek, hogyan tudjuk irányítani ezeket az energiákat? 
 

Az Access Bars kezelések segítenek abban, hogy könnyedén tudjunk változtatni az életünkön... 

Számos élethelyzetben jelenthet megoldást, így például: 

- egészségügyi problémák, 
- testsúly gondok, 
- pénz, karrier, 
- párkapcsolat, 
- szorongás... 

és még rengeteg más területen.

Meditációs technikák és vezetett meditációk segítségével egységbe kerülhetünk önmagunkkal, elménk lecsendesítésével könnyebben megtaláljuk valódi életcéljainkat. (Egyéni és csoportos meditációs programok.)
 

Bejelentkezés: 30/292-1451 - Minden kezelés egyénre szabott! 

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám.” 

 Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója

Mi az Access Bars?
Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az Access Bars igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid és fix nézőpontjaid csapdájába.

 

Tudtad, hogy van a fejünkön 32 olyan pont, amelyek gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi nekünk, hogy elfogadjunk?
Az Access Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. 
Ezek lehetnekkorlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezünk során elraktároztunk. 

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?​

A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

Itt az alkalom, hogy elengedj mindent a teljes felszabadulás és tudatosságod tágítása jegyében.
 

Mire jó az Access Bars?
 

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak az életükön:

- egészség, 
- testsúly, 
- pénz, karrier, 
- szex és párkapcsolat, 
- stressz csökkentése, 
- ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni, 
- ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni, 
- ha szeretnél jobban koncentrálni, fókuszáltnak lenni az életedben, 
- ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz,
- gyerekek esetében is hatékonyan alkalmazható,
- és még rengeteg más területen.

„Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.”  - Gary Douglas
 

Mi történik a kezelés során?

​Gary Douglas az Access Consciousness alapítója ezt mondja a Barok futtatásáról:

“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb fejmasszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”

Mit NEM szükséges tenni a kezelés során?

Koncentrálni, emléket felidézni, problémákról beszélni, múltba menni, felkutatni, érzelmeket újra átélni, érzéseket átalakítani, megérteni, feldolgozni stb.

Mit érdemes tenni?

Elfogadni.

Tehetsz bármit, ami jól esik. Aludhatsz, beszélgethetsz, még TV-t is nézhetsz közben, ha arra vágysz.A Bars kezelések masszázságyon történnek. A vendég egyszerűen csak fekszik a masszázságyon a hátán és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét.

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. 
Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? 
Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?
” (Gary Douglas)

Kezelés bejelentkezés alapján a 30/292-1451-es telefonszámon.

Helye: JudiFitt (Gyöngyös, Hanisz tér 4. Ingyen Piac mellett)

A kezelés díja: 7000,- Ft 

Időtartama: 1 - 1,5 óra, egyéntől függően