Bemutatkozás

A tartalmakat abban a reményben osztom meg veletek, hogy lesznek olyanok, akik egyetértenek velem, vagy akiknek segítek ezzel, lehet hogy lesznek, akik nekem segítenek és nyilván lesznek olyanok is, akik szerint csak egy vad képzelgés az egész.

A pozitív hozzászólásokat és az építő jellegű kritikákat is köszönöm, de a destruktív hozzászólásokkal ne is fáradjatok, mert úgyis kitörlöm.

Magamról néhány szó. Alapvetően gyerekkorom óta spirituális beállítottságú vagyok, ami azt jelentette, hogy figyeltem a belső világomat, ami kezdetben inkább ösztönösen működött. Figyeltem a gondolataimat és érzéseimet és nem értettem, miért vannak olyan gondolataim és érzéseim, amiket nem akarom hogy legyenek, azok mégis ott vannak, néha látszólag teljesen véletlenszerűen bukkantak fel gondolatok és érzések. Nem fogadtam el, hogy nem én irányítom az elmémet. 23 évesen volt egy testen kívüli élményem és onnantól kezdtem tudatosan spirituális irányba, a belső világom felé fordulni. Talán a sok belső munkának köszönhető, hogy sokféle spirituális beavatást kaptam, de jellemző rám, hogy ezek csak betekintések voltak, mintha megmutatnák, hogy ilyen is van, olyan is van, de tartós szintlépést nem sikerült elérnem ezekkel a beavatásokkal.

A folyamatos gyakorlástól egyes tudati képességeim elkezdtek erősödni, kifejlődni, mint például az elme gondolatainak és érzéseinek az energia szintű érzékelése, az összerendező erő használata, fókuszban tartása és tudatos irányítása is elég jól megy már. Talán ezeknek a tudati képességeknek köszönhetően érzékelek a tudatterem körüli külső világban spirituális fényeket, energiákat. Az én vagyok jelenlétem is ébredezik és egyre inkább ebből a megfigyelőpontból szemlélem már a világot.

Fontos tapasztalat, hogy gyakorlással a tudati képességek, mint az energia érzékelés éppen úgy fejleszthetők, mint például az elme memóriája, vagy a testünk izmai.

A tudat ébredését picit úgy élem meg, mintha a Mátrix filmben lennék. Az ébredés kezdete elég megrázó élmény, amikor látja az ember, hogy mi folyik körülötte, vagy a testével, vagy az elméjében. Már kezdek túllátni ezeken és kezdem látni a beteg világon túli egészséges világot, a fény birodalmát is.

A spirituális tapasztalataimra építve és az igazságot kutatva jutottam el a mai világképem összerendeződöttségi szintjére, amit a Rend elméletben írtam le és amit Áprilisi Mag néven tettem közzé.

A fény győzelme.

Bemutatkozás