Futurisztikus autók a Genfi Autószalonból - 2017

James Cutmore bemutatja a koncepcióautókat, új modelleket és a furcsa meglepetést Európa legnagyobb autóbemutatójáról.

VW Sedric

Ez az autó nem egy új osztály, hanem egy önálló koncepciójármű, ami egy gomb megnyomásával elvisz oda, ahová menni akarsz. VW azt mondja, hogy még nem látni a Sedricet az utcán, de bizonyosan az önvezető autók jövőbeni irányába mutat.

Renault Trezor

Egyetlen bemutató sem lenne teljes a "retro-koncepció" nélkül, így köszönet a Renault Trezornak. Ez egy hosszú és alacsony koncepció, ahol az egész autó kinyílik, hogy beszállhassunk. A Renault a Trezor arra mutat rá, hogyan szeretné megtervezni a jövőben az autóikat. Ezért néhány év múlva ne várjunk az autóinkon semmilyen ajtót.

Az Airbus SE és az Italdesign

Ha azt gondolnád, hogy ez egy hatalmas drón, akkor igazad lenne, valóban hasonlít. Az Airbus SE és az Italdesign együttműködtek azzal a céllal, hogy megoldást nyújtsanak egy modern városi forgalom problémáira.

James Cutmore és a BBC Focus magazin szerkesztője.

Genfi Autószalon 2017: A ŠKODA mobilalkalmazása és infotainment rendszere

Itt látható a ŠKODA Connect mobilalkalmazás legújabb verzióját, amelynek segítségével már a távolból is beindítható a jármű fűtése, illetve megnéztük, hogy mennyire gyorsan működik az Android Auto és az Apple CarPlay a SmartLink+ fantázianevű megoldással.