HIHETETLEN - A SZENT KORONA KÓDJA

A SZENT KORONA KÓDJA

Egyik legősibb, szakrális kegytárgyunk a magyar Szent Korona egyes teóriák szerint nem csupán a hatalom jelképe, hanem egy olyan tárgy, amely valamiféle (akár természetfölötti?) kisugárzással rendelkezik. A Szent Korona keletkezése, története, évszázadokon keresztül zajló viszontagságai egyébként is figyelemre méltó, hát még úgy, hogy mindeközben rendre felbukkannak olyan motívumok, amik azt látszanak igazolni, hogy ennek a tárgynak ezoterikus jellegű vonatkozásai is vannak. A Korona a mai napig befolyásolja a magyarság életét, rengeteg magyar ember gondolkodásmódját.

Ajánlom AVATARA vallástörténész tudós - még sok egyéb végzettségel rendelkezik - előadásait.

Az ókori vallásfilozófiai irányzatokat, régészeti leleteket eredeti nyelveken (latin, ógörög, szanszkrit, hieroglif egyiptomi és kopt) tanulmányozza.
Egyéb nyelvtudása angol, német, francia.

A témái mellett az előadásmódja is érdekfeszítő dinamikus.


AVATARA – Bácsfi Boglárka Diána „Normál YouTube-licenc” alatt közzétett előadásait gyűjtöm össze témák szerint.

Gyűjteményemben a könyveit is felsorakoztatom a kedves Látogatók számára.

Szeretném, ha ez a  NAGYON ÉRTÉKES TUDÁSANYAG minél több emberhez eljutna.

Nézzétek a videókat, olvassátok a könyveket és osszátok meg másokkal.

Érdemes megnézni:
A videók szövegeinek forrása a YouTobe videók kísérő szövege.

 

  • HIHETETLEN - A SZENT KORONA KÓDJA (2013.11.29

Feltöltötte: Hihetetlen Magazin

A feltöltő megjegyzése:
„Egyik legfőbb nemzeti ereklyénk, történelmi emléktárgyunk, amelynek rendkívüli, megdöbbentő tulajdonságairól, elhallgatott múltjáról, eredetéről szinte semmi szó nem esik a fővonalas médiában, illetve a hivatalosnak tekintett, elfogadott történelemtudományban. Azonban léteznek teóriák, elméletek, felvetések, amik azt boncolgatják, hogy a Szent Korona nem csupán egy tárgy, egy különösebb jelentés nélküli királyi kellék, hanem annál sokkal több. Erről a meglehetősen érdekes témakörről beszélget műsorunkban Szűcs Róbert, a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, Dombóvári Gábor műsorvezető és Erőss Diána, történész, mítoszkutató.”


Megjelenés ideje: 2013 dec. 13