2 months
user-image

Gombás káposzta

Hozzávalók:

  • 500 g édeskáposzta
  • 5-7 főtt burgonya
  • 250 g friss gomba
  • 2 evőkanál liszt
  • bors
  • víz

Elkészítése:

1. Egy lábasba rétegezzük a felkarikázott főtt burgonyát, a durvára vágott káposztát és a gombát. A lisztet száraz serpenyőben megpirítjuk, fokozatosan öntve hozzá forró vizet, hogy sűrű szószt kapjunk.

2. A zöldségeket és a gombát megsózzuk, ízesítjük borssal, leöntjük a kapott szósszal, lefedjük, és sütőben készre pároljuk. Tálaláskor finomra vágott zöldséggel szórjuk meg.

http://hungary.orthodoxia.org/hasznos-receptek

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép