11 months
user-image

Gombapörkölt

(4 személyre)

Hozzávalók:

40 dkg gomba
2-3 ek olaj
1 db közepes vöröshagyma
1 tk fűszerpaprika
3-4 ek lecsó

Elkészítése:

A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, beletesszük a vékony szeletekre vágott gombát, megsózzuk, és addig pároljuk, míg a gomba folyadéktartalma elpárolog. Tűzről lehúzva (hogy a paprika oda ne égjen) meghintjük fűszerpaprikával, felöntjük kevés vízzel, hozzáadjuk a lecsót és újra addig pároljuk, míg a víz elpárolog. Ezt még egy – kétszer megcsináljuk, hogy a pörköltnek legyen egy kis szaftja.

http://hungary.orthodoxia.org/hasznos-receptek

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép