1 year
user-image

Család - Gazdálkodás - Háztartás

A gazdaságos háztartás vezetését szeretném bemutatni a Kedves Érdeklődőnek.

A II. Világháború kellős közepén születtem, így el is árulom ezzel az információval, hogy az ifjú korunkat szegénységbe éltük meg.
Az életem során nagy hasznát vettem a nehéz időkbe szerzett tapasztalataimnak.
Ezért is hozom létre ezt az oldalt, hogy átadjam azt a tudást, melyet a Drága Nagyszüleimtől, és Drága Szüleimtől ellestem, tanultam

Ahhoz, hogy egy család anyagi biztonságba legyen, legalább havi tervet kell készítenie. A tartalék képzésre az előre nem várt eseményekre gondolva havonta egy vállalható összeget el kell különíteni, akkor is van értelme, ha az összeg csekély.

Az elmúlt napokban osztottam meg az „OLCSÓ - Havi - Heti menük napi ötszöri étkezéssel” gyűjteményt. Sokan jeleztek vissza, hogy hasznosnak találták. Voltak kritikák is, miszerint nem elég változatos a menük összeállítása.
Azt ki kell hangsúlyoznom, hogy nem vagyok táplálkozási szakember, csupán az élet tanított meg minden háztartással kapcsolatos teendőre.

A menük összeállítása csak támpont, gondolat ébresztő.

Azt vettem figyelembe, hogy az édesanyák többsége dolgozik, gyerekeket nevel…., és bizony nem csak az anyagiakat, hanem az idejüket is be kell osztani. Ezért javasoltam bizonyos ételeknél a dupla adagok elkészítését. Nálunk a bableves a kedvencek közé tartozik, abból mindig többet főzök...

Köszönöm a kedves visszajelzéseket!
 

Tovább gondolva a menük összeállítását, készÍtettem egy másik oldalt „OLCSÓ havi menük képes receptekkel” címen.

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép