2 é
1,6 E

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY - Paradigmaváltás az Orvostudományban

A Germán Gyógytudomány (GNM) egyik legismertebb hazai képviselőjétől Dr. Budai László Károlytól ismerhetjük meg, hogy mi a betegségek valódi oka és hogyan gyógyulhatunk meg belőlük.

"
Mi is az a Germán Gyógytudomány?

A Germán Gyógytudományról - röviden Dr. med. Mag. theol. RYKE GEERD HAMER 1981-ben elénk tárta a biológia működésének 5 törvényét és részletesen kidolgozta a Tudományos Táblázatban az egyes szervekre, szövetekre vonatkozó biológiai túlélő programjainknak a lefolyását. . Váratlan, meglepetésszerű lelki konfliktusok, amiket egyedül élünk át és nem találunk rá az adott pillanatban megoldást a biológiánkat a túlélő programok beindítására késztetik. Ez sejtek felszaporítását, vagy sorvasztását, vagy egy életműködés átmeneti fékezését fogja eredményezni a konfliktus alatt. A megoldásban pedig a fenti folyamatok fordítottja zajlik le. Ha viszont hónapokig, évekig nem oldok fel egy konfliktust tudatosan, akkor a folyamat nem tud leállni, hiszen az agyunk nem tesz különbséget a valóság, az álom és az illúzió között. Ezért minden múltbéli el nem engedett esemény, vagy jövőbeni félelem ma fogja beindítani a biológiai választ. Megoldás: a félelmek tudatos feloldása, megjelenni a pillanatban és még egy tucat megoldási kulcs, amiről a tanfolyamok szólnak Hihetetlenül egyszerű az egész, amit akadémikus orvosi gondolkodással nem akarunk elhinni, de a gyakorlat ezt naponta igazolja.

Összefoglalva:

A Germán Gyógytudomány egy  olyan TUDOMÁNY, amely tapasztalati tények alapján, és  kutatási eredményekkel igazolva érte  el  létjogosultságát. Vallja, hogy  minden betegségnek lelki okai vannak. Ezek a megélt lelki  konfliktusok indítanak el biológiai  folyamatokat, amelyeket sokszor helytelenül betegségnek hívunk. Azért „sokszor  helytelenül”  mert  legtöbbször a  megoldási  szakaszban  jelentkeznek a  betegségszerű tünetek. Ha  megtanuljuk  feltárni és  rövid  időn belül  megoldani a  konfliktusokat, akkor  a  betegségek, a  krónikus  betegségek  elkerülnek  bennünket.
"

Germán Gyógytudomány (GNM) 5 biológiai természettörvénye

1. Biológiai Természettörvény

1. Biológiai Természettörvény - A rák vastörvénye: elmondja a betegségek kiváltó okát és feltételeit

A rák és a hivatalos orvostudomány összes betegsége valójában értelmes biológiai elváltozás, amit a testünk az érzelmi konfliktusok megoldása érdekében hoz létre.

Ezt az összefüggést saját családi tragédiáján keresztül ismerte föl Dr. med. Ryke Geerd Hamer és kutatásaival tudományosan bizonyította és elnevezte a rák vastörvényének.

A rák vastörvényének és a „betegségek” kialakulásának 3 kritériumát megismerhetjük Dr. Budai László Károly előadásból.

2. Biológiai Természettörvény

2. Biológiai Természettörvény - Kétszakaszúság: elmondja, hogy a "megbetegedés" és a "gyógyulás" folyamata hogyan zajlik le.

Dr. Hamer kutatásai bizonyították, hogy a biológiai elváltozás ("megbetegetés") és a helyreállítás (gyógyulás) két jól elkülönülő szakaszra osztható, konfliktus aktív és megoldási szakaszra.

...

3. Biológiai Természettörvény

A 3. biológiai természettörvény: elmondja a csíralemezek és az agy közti összefüggéseket.

Dr. Hamer megdöbbentő összefüggéseket tár fel a biológiánk működéséről, az érzelmi konfliktusokról, az agy szerepéról és értelmes biológiai elváltozások és az elváltozások helyreállításának folyamatáról.

A Germán Gyógytudomány harmadik biológiai természettörvénye. Dr. Budai László Károly előadásában

4.-5. Biológiai Természettörvény

A 4. biológiai természettörvény: elmondja a mikrobák fejlődéstörténet szerinti rendszerét

Dr. Hamer felfedezte a biológiai működésünkben a testünkkel szimbiózisban élő mikrobák (vírusok, gombák, baktériumok) alapvető szerepét és működését.

A mikrobák végzik a sejtszaporulatot vagy sejtek lebontását a biológiai elváltozás során az agy közvetítésével.

 

Az 5. biológiai természettörvény: A megértés törvénye

Minden természetes elváltozásnak („megbetegedésnek”) biológiai értelme, célja, rendeltetése van: segítse a túlélésünket az adott konfliktushelyzetben, legyen az valós vagy vélt.

A betegségek valójában nem is léteznek, hanem az első 4 törvényt figyelembe véve csak Értelmes Biológiai Különprogramokról beszélhetünk.

A Germán Gyógytudomány negyedik és  ötödik biológiai természettörvénye. Dr. Budai László Károly előadásában

Dr. Budai L. Károly bemutatkozó

Dr. Budai L. Károly bemutatkozó

Ebben a videóben elmondom hitvallásomat a Germán Gyógytudománnyal kapcsolatban, és azt is, hogy miért cseréltem le a hagyományos orvosi praxisomat a Germán Medicínára

Út a 3 szintű terápiához 1. rész

Vizi Terápia - 64. rész: Dr. Budai László Károly 1. rész

Út a 3 szintű terápiához 2. rész

Vizi Terápia - 65. rész: Dr. Budai László Károly 2. rész

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY - Paradigmaváltás az Orvostudományban