Magyar-Székely Családellátó

Adjon Isten! Biztonságos magyar élelmiszer! 100% Gyümölcslé.  Király búza liszt! parajdi só, 100%-os gyümölcslé, gyümölcslé rendelés, tészta, hidegen sajtolt olaj, mustár, parajdi só, tea, liszt, magyar, Ingyenes kiszállítás, gyümölcslé :: Magyar Családel

Adjon Isten! Biztonságos magyar élelmiszer! 100% Gyümölcslé. Király búza liszt! parajdi só, 100%-os gyümölcslé, gyümölcslé rendelés, tészta, hidegen sajtolt olaj, mustár, parajdi só, tea, liszt, magyar, Ingyenes kiszállítás, gyümölcslé :: Magyar Családel

A nevem Király Roland.

A Magyar és a Székely Családellátók megalapítója vagyok.

Tapasztalatból tudom, hogy sokat idegeskedik az ember, mert sokszor fogalma sincs, hogy amit vesz az valójában mennyire egészséges, milyen minőségű, honnan is van és hogy kihez forduljon igazi megoldásért, ha valami nem tetszik a vásárolt termékkel kapcsolatban.

Ezért hát befejeztem jó pár évvel ezelőtt a kényelmes, multis beszerzéseket és földet vettem, felkutattam igazi gazdákat és így lettem egyre több közösség „beszerzője, ellátója”. 

Ez a vállalkozás sem szól semmi másról.

Mi szeretnénk lenni az Ön és családja minőségi élelembeszerzője, profi „Családellátója”.

Az ember, aki elintézi és felelősséget vállal arra, hogy a legjobb magyar alapanyagokat, termékeket megteremti, beszerzi és elviszi az Ön és családja asztalára.

Szolgálatunk célja, hogy a magyar nemzetgazdaság felelős szereplőjeként előnyös helyzetbe hozzuk a jó minőséget előállító gazdákat és termékeiket, valamint megfizethető áron eljuttassuk a magyar családok asztalára a mindennapi, egészséges élelmet."

"...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk."
Dsida Jenő

Vásárlói információs szolgálat (nem gép!)

8:00-16:00 
+36 30 868 88 75

email: magyargyumolcsle@gmail.com
6000 Kecskemét, Darázs utca 1.

A RENDELÉSHEZ NEM KELL REGISZTRÁLNI! A regisztráció nem szükséges!

A rendeléshez görgessen a honlapon lefele. Egymást követően csoportosítva találja a termékeinket. Az alattuk lévő üres négyzetbe írja be a vásárolni kívánt mennyiséget. Pl. almalé 5 l 4 db. Ekkor a honlap alján megjelenik a beírt rendelés végösszege, ez folyamatosan frissül, amikor egy új termék kerül a kosárba. A rendelést a lap alján a befejező lépés megnyomásakor tudja lezárni. Ezt követően csak a rendelési adatokat kell megadni, majd elküldeni számunkra rendelést. A rendelésről visszaigazoló email érkezik azonnal a posta fiókjába. Rendelésével pár napon belül jelentkezünk.  

Figyelem! 
A házhozszállítást a leadott rendeléseknél,  a GLS-sel fogjuk végezteteni, mert a Transoflex vállalhatatlan.
10.000 Ft felett 800Ft lesz a szállítási költség.
10.000 Ft alatt 1500 Ft-ot számolunk fel. 
Amennyiben GLS CsomagPontra kéri úgy ingyenes a szállítás.
A megrendelés megjegyzés rovatában, adja meg az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPont pontos címét! 
Figyelem! Önhöz több ilyen is van.

Gasztroangyal -- Családellátó 2014.

Gasztroangyal -- Családellátó 2014.

Roland Király
Közzététel: 2014. jan. 19.
A Gasztroangyal ezúttal Kecskemét környékére látogat, ahol a helyi gazdák egy olyan kezdeményezés( Családellátó) részesei, mely hozzásegíti a lakosságot a kiváló minőségű és helyi termelésű alapanyagok eléréséhez. Borbás Marcsi kipróbálja a Családellátó királybúza lisztjét, és meglátogatja a környékbeli gazdaságokat is a Családellátó segítségével.
Kategória
Nonprofit szervezetek és aktivisták
Licenc Normál YouTube-licenc
Zene „Tanyasi Jóska”, előadó: Kerekes Band (Google Play • iTunes)