Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:
• 4 db csirkecomb filé
• 4 szelet sonka
• 4 szelet füstölt sajt
• 4 szelet bacon
• só
• szárnyas fűszer

A panírozáshoz:
• 20 dkg liszt
• 3 db tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
• 1 kk szezámmag
• 1 kk lenmag

A sütéshez:
• étolaj

Elkészítés:
A csirkecombokat lebőrözzük. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.
A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A kiterített combfilékre hosszában 1-1 szelet bacont teszünk.
A hús egyik oldalára rakunk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük.
A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.
Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!