Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Hozzávalók:
• 4 db csirkecomb
• 2 dl joghurt
• só
• őrölt fehér bors
• őrölt chili
• szárnyas fűszer
• curry
• 2 gerezd fokhagyma
• kukoricaliszt
• tojás
• zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
• étolaj

Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük, és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra! A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!