Olívabogyós rozmaringos csirkecomb filé

Hozzávalók:
A olívás csirkecombokhoz:
• 6 db csirkecomb kicsontozva / egész csontos csirkecomb is jó/
• 1 kis üveg olíva bogyó
• 1 db rozmaring ág vagy szárított rozmaring
• szárnyas fűszerkeverék
• só
• őrölt bors
• 1/2 dl olíva olaj

A töltött paprikákhoz:
• 6 db paprika
• 20 dkg fetasajt
• 5 dkg Rama margarin
• 2 ek. finomliszt
• 3 dl tej
• őrölt fehér bors
• só / ha szükséges /

Elkészítés:
A fetasajtot villával szétnyomkodjuk. A rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, rozmaringgal és két evőkanállal az olívabogyó levéből.A páclét a csirkére öntjük és legalább egy órát hűtőben állni hagyjuk. A legjobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A paprikákat félbevágjuk és a magházat kivágjuk.

A vajat felolvasztjuk, beletesszük a lisztet és 1-2 percet pirítjuk. Felöntjük forró tejjel, ízesítjük őrölt borssal és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni.

A besamelből a feta sajthoz keverünk annyit, hogy krémes állagú legyen, majd habzsákkal a paprikákba töltjük.
A combokat a páclével együtt tepsibe vagy jénaiba tesszük, és fóliával letakarva, 30-35 percig pároljuk.
Levesszük a fóliát, és még kb. 20 percig sütjük.

Az utolsó 10 percben szórjuk rá az olívabogyót, és együtt sütjük.
A combokat a fetás krémmel töltött paprikákkal tálaljuk.
Aki nem szereti a hideg köretet a betöltött paprikákat meg is sütheti.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!