Pácolt, sült csirkecomb

Hozzávalók:
• 6 db csirkecomb
• 1 dl olívaolaj
• 1 dl édes fehérbor
• 1 ek. méz
• 1 mk kanál oregánó
• 1 mk. kanál kakukkfű
• 1 szál rozmaring
• 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
• só
• 1 mk. őrölt feketebors
• 3-4 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, vagy apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, borral és a mézzel. A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fűszeres olajat, és 1 órára a hűtőbe rakjuk. A pácolást előző nap is elvégezhetjük, úgy még finomabb lesz a comb.

A combokat tepsibe vagy jénaiba tesszük a páclével együtt és fóliával lefedve egy órát közepes lángon sütjük. Levesszük a fóliát, és még 20-25 percig sütjük, amíg szép piros nem lesz.

Jó étvágyat kívánok hozzá!