Részeges csirkecomb

Hozzávalók:
• 4 db egész csirkecomb
• 5-6 gerezd fokhagyma
• 2 fej vöröshagyma
• 1 tk. durvára darált bors
• 20 dkg füstölt szalonna
• 2 dl száraz fehérbor
• 1 kk . ételízesítő
• 1 kk. majoránna
• szárnyas fűszerkeverék
• só
• őrölt bors

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékony szeletekbe vágjuk.

A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.
A combokat egy tepsibe tesszük, mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát.
A combok közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát
Két deci fehérbort öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek sült burgonya készült mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!