Ropogós csirkecomb

 

Hozzávalók: 
• 4 db egész csirkecomb
• 5-6 gerezd fokhagyma
• 2 fej vöröshagyma
• 1 kk. őrölt kömény
• 2 szál rozmaring
• szárnyas fűszerkeverék
• 2-3 ek. libazsír
• só
• őrölt bors

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítom, megmosom, sózom, és befűszerezem.

A vöröshagymákat megpucolom és négybe vágom. A combokat megkenem a hideg zsiradékkal és egy tepsibe teszem, közé rakom a fokhagymagerezdeket, rozmaringot és a négybe vágott vöröshagymát. 1,5-2 deci vizet öntök alá, és lefóliázva 1 órát sütöm. Leveszem a fóliát és visszateszem sülni, amíg szép piros színt nem kap.

Köretnek zöldséges rizst készítek mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!