Sült csirkecomb tepsis burgonyával

Hozzávalók:
• 6 db csirkecomb
• 2 kg burgonya
• só
• 1 mk szárnyas fűszer
• 1 mk durvára darált bors
• 1 mk őrölt kömény
• 1 mk fokhagyma granulátum
• 1 mk szárított rozmaring
• 1 mk ételízesítő
• 1 mk cayenne bors
• 1 dl étolaj
• 1 cs. snidling

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és bekenjük vele a csirkecombokat.

A burgonyát összekeverjük a maradék fűszeres olajjal, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett combokat és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Nekem közepes lángon 2 óra volt a sütési idő.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Tálaláskor megszórtam apróra vágott snidlinggel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!