Töltött csirkemell, ahogy én szeretem

Hozzávalók 4 személyre:

• 4 db csirkemell filé
• A töltelékhez:
• 2 db tojás
• 1 ek. mustár
• 1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
• 1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
• 10 dkg sonka
• 10 dkg reszelt trappista sajt
• 3-4 levél medvehagyma vagy fél csokor metélő hagyma
• só
• őrölt fekete bors

A panírozáshoz:
• liszt
• tojás
• zsemlemorzsa

A sütéshez:
• étolaj

Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk,sózzuk. A 2 db tojást megfőzzük, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát, medvehagymát vagy a metélő hagymát szintén apró kockára vágjuk.

Elkészítés: Összekeverjük a sonkát, tojást, medvehagymát, reszelt sajtot és a paprikát. Adunk hozzá egy kanál mustárt. Ízesítjük sóval, borssal. A tölteléket a csirkemellek közepére halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!