Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

• 4 db csirkemell filé
• 1/2 cs snidling
• 3-4 levél friss bazsalikom
• 3-4 levél friss oregánó
• 4 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
• só
• őrölt fehér bors

A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
• zsemlemorzsa

A sütéshez:
• étolaj

Elkészítése:
A snidlinget, bazsalikomot, oregánót apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott zöld fűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!