Kókuszkocka csoki krémmel töltve

Hozzávalók:
A piskótához:
• 8 tojás
• 8 evőkanál finomliszt
• 8 evőkanál kristálycukor
• 1 kávéskanál sütőpor

A krémhez:
• 25 dkg margarin
• 3 ek kakaópor
• 15 dkg porcukor
• 2 cl rum vagy aroma

A mártáshoz:
• 6 dl tej
• 1/2 csomag csokoládés pudingpor
• 4 evőkanál kristálycukor
• 5 dkg kakaópor
• 2 cl rum vagy aroma

A forgatáshoz:
• 30 dkg kókuszreszelék

Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, belesimítjuk a sütőpapíros tepsibe, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt lapjával kettévágjuk.

A krémhez a margarint 15 dkg porcukorral kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát. Az egészet krémesre keverjük.

A mártáshoz a kakaóport kikeverjük a cukorral, a pudingporral, a rumaromával és 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk és hozzáöntjük a kikevert kakaós masszát. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.

A piskótát megkenjük a kakaós krémmel, ráhelyezzük a másik lapot és kockára vágjuk. A kockákat a csoki mártásba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.

Tepsi méret: 24*30 cm

Jó étvágyat kívánok!