Baconos töltött gomba rántva

Hozzávalók:

• 16 db közepes gomba
• 20 dkg bacon
• 10 dkg füstölt szalonna
• 10 dkg sonka
• 10 dkg trappista sajt
• 10 dkg füstölt sajt
• 2 szál újhagyma
• só
• őrölt bors

A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
• zsemlemorzsa

A sütéshez:
• étolaj

Előkészítés: 
A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.

Elkészítés:
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét.
Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni. A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük, úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket duplán bepanírozzuk / liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa /és bő olajban kisütjük. Zöldséges rizst készítettem mellé.
 

Jó étvágyat kívánok hozzá!!