2 years
user-image

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Hozzávalók: 

• 4 db afrikai harcsafilé
• 1 db kígyóuborka
• 4 db tv paprika
• 4 db paradicsom
• 2 fej lilahagyma
• 3 dl joghurt
• őrölt fehérbors
• 1 csokor metélőhagyma
• só
• étolaj
• liszt

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép