Medvehagymás töltött tojások

Hozzávalók:

• 6 db tojás
• 5 dkg vaj
• 2 ek liszt
• 1 ek mustár
• só
• őrölt fehér bors
• 2 dl tej
• 4-5 levél medvehagyma

Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. A medvehagymát apróra vágjuk.
A vajból, tejből, lisztből sűrű besamelt főzünk.

A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük.
A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával, mustárral, sóval, borssal és a medvehagymával. Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat.

Salátával, zöldségekkel díszíthetjük. Majonézes salátát adhatunk mellé. Ha nincs medvehagymánk, készíthetjük snidlinggel, újhagymával is!

Jó étvágyat kívánok hozzá!