Húsvéti reggeli
A recept hozzá:
Előkészítés:
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, kettévágjuk, és a sárgájukat kivesszük. A sonkát apróra vágjuk vagy ledaráljuk. A vajból, lisztből, tejből besamelt főzünk. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverünk két evőkanál ecetes tormát és a tojások áttört sárgáját, ízesítjük sóval, borssal. A sonkát elkeverjük egy kanál tormával, a mustárral, sózzuk, borsozzuk. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk.
Elkészítés:
A paradicsomokat megtöltjük a sonkakrémmel, a kettévágott tojásokat pedig a tormakrémmel. A paradicsomok tetejét visszatesszük.
Salátalevéllel kibélelt tálra tesszük, és a zöldségekkel megdíszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!