Tatár beefsteak

Hozzávalók
• 40 dkg bélszín
• 1 tk. só
• 1 tk.őrölt bors
• 2 ek. ketchup
• 2 ek.mustár
• 2 db tojás sárgája
• 1 ek. worcestershire szósz /elhagyható/
• 2 tk. pirospaprika
• 1 fej vöröshagyma
• csípős paprika ízlés szerint
• vaj
• étolaj

Elkészítése:
A bélszint lehártyáztam, borsoztam, megkentem mustárral, olajat öntöttem rá és két napig hűtőben pácoltam.

A húst ledaráltam /az eredetit késsel vágják apróra/. A vöröshagymát nagyon apróra vágtam.
A darált bélszínt elkeverjük a finomra vágott hagymával, tojások sárgájával, fűszerekkel, ketchuppal, mustárral. Van, aki a vajat is belekeveri, én külön kentem a pirítósra.
A bekevert tatárt forró pirítósra kenjük, amit előtte megvajazhatunk, ha nincs a húshoz keverve.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!