Barackos-babapiskótás süti

Hozzávalók: /27 -cm tortaforma /

• 40 dkg babapiskóta
• 1,5 l tej
• 2 cs tejszín ízű pudingpor
• 1 cs vaníliás pudingpor
• 8+4 ek kristálycukor
• 8 db őszibarack
• 5 dkg étcsokoládé vagy tortadara

Elkészítése:
Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön. A tejszín ízűt a 8 kanál cukorral és egy liter tejjel. A vaníliást 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es / kirakjuk babapiskótával és ráöntjük a tejszínes puding felét. Négy darab őszibarackot meghámoztam, kimagoztam és vékony cikkekre vágtam.
Kiraktam vele a tortaformát. Erre újabb sor piskóta majd a vaníliás puding és 4 db cikkekre vágott barack kerül. Befedjük egy sor babapiskótával és bevonjuk a tejszínes pudinggal. Étcsokoládét reszelünk rá, vagy megszórjuk tortadarával és egy napra a hűtőbe tesszük.
A tortaformát levesszük és felszeleteljük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!