2 years
user-image

Csokis mogyorókrémes piskóta

Hozzávalók:

A tésztához: /27 cm-es tortaforma/
10 db tojás
10 ek.cukor
8 ek. finomliszt
2 ek. kakaópor
1 mk. szódabikarbóna

A krémhez:
30 dkg Ráma margarin
15 dkg porcukor
3 ek. kakaópor
½ ü rumaroma

A tetejére:
20 dkg mogyorókrém
2 ek. kókuszreszelék

Előkészítés:
Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk. A tésztát hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk. A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát.
A piskótából két lapot megkenünk a kakaós krémmel.

A tetejét a mogyorókrémmel kenjük meg és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Felvágás előtt a hűtőbe tesszük legalább egy órára.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép