Krémsajtos pulyka rolád

Hozzávalók 5 személyre:

• 1 kg pulykamell filé
• 20 dkg sonka /9 szelet/
• 2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
• 2 szál újhagyma
• 2 db színes kaliforniai paprika
• só
• őrölt fehér bors
• szárnyas fűszer
• étolaj

Előkészítés:
A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés:
Kiterítünk alufóliát, vékonyan megolajozzuk, majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel, megkenjük krémsajttal, teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!