Tepsis rakott hús
Hozzávalók:
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és félig megsütjük.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonna szeleteket, erre egy sor burgonyát teszünk.
A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban.
A húst betakarjuk a párolt zöldséggel majd ismét egy sor burgonya következik.
A végén megkenjük a tetejét tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Kicsit macerásnak tűnik, de nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!