Csirkemáj nyárson

Hozzávalók 4 személyre:

• ½ kg csirkemáj
• 1 cs. szeletelt bacon
• 4 db paradicsom
• 2 db zöldpaprika
• 2 db sárga paprika
• 4 fej vöröshagyma
• őrölt fekete bors
• majoránna
• grill fűszer
• só
• étolaj

Elkészítés:
A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

A májat megtisztítjuk, felekre szedjük, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, és 10 percig állni hagyjuk.

A fél májakat 1-1 szelet baconbe tekerjük, és a zöldségekkel felváltva nyársra vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük, megszórjuk grill fűszerkeverékkel.

A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!