2 years
user-image

Fokhagymás-chilis tejben pácolt csirkemáj rántva

Hozzávalók:

 

• 1 kg csirkemáj
• 4-5 gerezd fokhagyma
• 1 db chili paprika
• 5 dl tej

A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
•zsemlemorzsa

A sütéshez:
• étolaj

Elkészítés:
A májat megtisztítjuk,majd felekre szedjük. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk és a tejbe keverjük. A májszeleteket a fokhagymás-chilis tejbe helyezzük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

A májszeleteket lecsepegtetjük, és papírtörlőn leszárítjuk, majd a szokásos módon (liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, majd bő olajban, közepes lángon kisütjük.

Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!
Köretnek joghurtos salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép