2 years
user-image

Fokhagymás tejben pácolt sertésmáj

Hozzávalók:

• 1 kg sertésmáj
• 3-4 gerezd fokhagyma
• 1/2l tej

A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás

• zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj

Elkészítése:
A májról a hártyákat, ereket eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagymanyomón átnyomjuk, és a tejbe keverjük.
A májszeleteket a fokhagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A májszeleteket lecsepegtetjük, és papír törlőn leszárítjuk majd a szokásos módon /liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa/ bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!

Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép