2 years
user-image

Medvehagymás pirított csirkemáj

Hozzávalók:

Elkészítése:
A májat megtisztítjuk (nehogy epe maradjon rajta). Felekre szedjük. A medvehagymát apróra vágjuk. A hagymát fél karikákra szeleteljük. A zsiradékon megdinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával és az apróra vágott medvehagymával.

Erős lángon pirítsuk meg /kb 8-10 perc/. Ne főzzük! Folyadékot ne tegyünk rá! Megszórjuk a pirospaprikával, összerázzuk vele. Két-három perc után levesszük a tűzről.

Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép