Sertésborda burgonyás, sajtos bundában

Hozzávalók:

Hozzávalók:
• 1 kg karaj csont nélkül
• 2 szem burgonya
• 10 dkg reszelt trappista sajt
• 2 db tojás
• 5-6 ek finomliszt
• só
• őrölt fehérbors
• metélőhagyma
• fokhagyma granulátum
• étolaj

Elkészítése:
A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal, fokhagyma granulátummal és metélő hagymával.
A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!