Sertésborda színes zöldségraguval

Hozzávalók:
• 4 vastagabb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs újhagyma
• 1 kis doboz konzerv morzsolt kukorica
• 4-5 db színes kaliforniai paprika /sárga, zöld, piros/
• 1-2 db chili paprika
• só
• durvára őrölt bors
• grillfűszer
• étolaj
• ételízesítő

Elkészítés:
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk grillfűszerrel és durvára őrölt borssal. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe.
A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.
A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk.
A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk.
Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!