Csodálatos gyógyulás a gondolat és a hit erejével

kórházban, és azután , meditáció az egészségért l

Műtéti meditáció Kényelmesen elhelyezkedem, és tudom, hogy most az egész életemet megváltoztató csodálatos terven dolgozom, Elhatároztam, meggyógyulok. Jó mély levegőt veszek, beszívom az Univerzum gyógyító energiáit, és a fényt, majd lassan, szép nyugodtan kifújom az összes feszültségemet, és örökre elengedem őket. Belégzés, befogadás kilégzés, elengedés..

 

A legnagyobb belső nyugalmat, és békességet fogom most néhány perc alatt megteremteni magamban, miközben a légzőgyakorlatomat folytatom. Elengedek minden negatív érzést, kétséget és bizonytalanságot, és csak a kellemes, jó érzéseket erősítem. Mostantól csak pozitív gondolatokat engedek magamba. Megnyugtatónak érzem, hogy jó helyen vagyok, biztonságban vagyok, jó kezekben vagyok….

 

Most minden és mindenki értem, a gyógyulásomért van itt. A beavatkozás, amit hamarosan elvégeznek rajtam, a javamat szolgálja. Tudom, hogy most azzal tehetem a legtöbbet magamért, ha nyugodt, békés, együttműködő, és bizakodó vagyok. Belégzés, befogadás, kilégzés, elengedés.

 

Áldást kérek magamra, és az engem gyógyító orvosokra, a segítő személyzetre, a műszerekre és gépekre, és ugyanúgy áldást kérek az egész világra. Kérem az Isten, és az Angyalaink segítő jelenlétet, hogy a lehető legkedvezőbben történjen minden. Kérem, hogy testem a legjobban reagáljon az orvosi beavatkozásra, és én a leggyorsabban újra otthonomban élhessem egészséges életemet. Felcserélem szívem mélyen rejtőző, és engem megbetegítő sérelmeimet, félelmeimet, haragomat, fölösleges aggodalmaimat, és helyet adok idebent a megbocsátásnak, szeretetnek, megbékélésnek, és az örömöknek. Érzem a megnyugtató, simogató segítő jelenlétet, és azt, ahogy árad a testemben a gyógyító fény. Érzem, ahogy a szívem minden egyes dobbanásával, a vér áramlásával minden sejtemhez eljut ez a mindent megváltoztató, kijavító, önmagamat gyógyító, pozitív energia. Lelki szemeim előtt látom és bátran követem ezt az ideálisan működő programot, és tudom, hogy mindez a hitem által máris elkezdett bennem tökéletesen működni.

 

Látom a gyógyulásom felgyorsult folyamatát, tökéletes eredményeimet, orvosaim elismerő gesztusait, és családom, szeretteim örömét, hogy újra kedvenc elfoglaltságaimmal foglalkozhatok.

 

Most újra jó mély levegőt veszek. és ezeknél a gondolatoknál és érzéseknél hosszan elidőzök, és végiggondolom, miket fogok tenni, mivel szeretnék új erőre kapni, milyen változásokkal teszem egészségesebbe, teljesebbé, és boldogabbá életemet?

... És most újra meg újra jó mély levegőt veszek ..

… Csendben, vagy akár hangosan is, ezeket a szavakat mondom magamnak

 

- nyugodt vagyok, bizakodó vagyok béke van bennem biztonságban vagyok készen állok, erős vagyok ellenálló vagyok gyógyulok, gyorsan gyógyulok fantasztikus tempóban gyógyulok…

 

- egészseges vagyok vidám vagyok egy teljesen új ember vagyok…

- áldott vagyok, hálás vagyok...

 

Most, hogy ezt a csodát magamba fogadom és megtapasztalhatom, egy földöntúli békesség száll rám. Egy vagyok a teremtővel, és a mindenséggel. Tovabbadom, megosztom ezt a gyógyíto fényt embertársaimmal is, hogy megsokszorozva igazi áldassá válhasson bennem is, bennuk is, és mindannyiunkban.

 

Áldas, szeretet és egészség kisérjen utadon!