Kinyilatkoztatás - IMA a magyarság, és az emberiség felemelkedéséért

 • Az alábbi szöveget egy fehér gyertya meggyújtása mellett, hangosan a megadott időpontban, tiszta szívvel és lélekkel nyilatkoztasd ki, így csatlakozol az EGY-s-Ég-hez. 
 • Mindenható Teremtő Öreg Isten és Nagyboldogasszony Anyánk a Fényben. Köszönjük és tudjuk, hogy ti bennünk vagytok, és mi bennetek vagyunk, és mi egyek vagyunk a Fényben és egyek vagyunk a Teremtésben.
 • Korona csakránkon keresztül, csatlakozunk az Univerzum végtelen szeretetéhez és teremtői energiáihoz.
 • Most pedig azért, hogy tisztán kérhessünk, tisztán teremthessünk és szabadok lehessünk, bocsássunk meg önmagunknak és mindenki másnak:
 • Megbocsájtok magamnak tiszta szívemből és szabad akaratomból az eddigi összes életeimben elkövetett tévedéseimért és a jelenlegi életemben elkövetett összes tévedésemért, mert így szabad vagyok.
 • Most pedig megbocsájtok mindenkinek tiszta szívemből és szabad akaratomból, az eddigi összes életeimben és a jelenlegi életemben mindenkinek, aki ártó szándékkal közelített felém és a magyarság felé, hogy ők is szabadok lehessenek. A magyarok Öregistenének áldását kérem rájuk és a végtelen szeretet legyen velük.
 • Eljött az idő, mikor arra kérjük Mindenható Teremtőnket, hogy a szavak, melyek kinyilatkoztatásra kerülnek most általunk, legyenek az Ő szavai, és Nagyboldogasszony Anyánkat pedig arra kérjük, hogy fogadja be e szavakat, hogy megbocsájtásunk által megszülethessen az Új Nap.
 • Minden átok, minden fogadalom, minden negatív erő, mely bilincsként fogja a magyart és leköti szárnyait, az Új Nap fénye által az Univerzumban alakuljon át, legyen belőle végtelen szeretet, végtelen egészség, végtelen bőség, béke, harmónia, a magyarság és az emberiség számára!
 • Most pedig arra kérünk téged Teremtőnk, halld gyermekeid szavát, kik tiszta szívből, szabad akaratból kinyilatkoztatják, hogy készen állnak befogadni és elfogadni a végtelen szeretetet, a végtelen egészséget, a békét, a harmóniát, a hosszú életet, a végtelen bőséget és minden olyan energiát, mely által a magyarság és általa az emberiség felemelkedik.
 • A Fény által kerüljenek harmóniába a férfi és a női energiák, legyen újra egyensúly férfi és nő között. A férfi tudja megélni férfiasságát, a nő tudja megélni nőiességét, a hűség újra erény legyen. A férfi és a nő tudjon újra kéz a kézben járni, tudjanak szerelemmel egymás szemébe nézni, s a szerelem energiája töltse be minden napjukat. Teremtsenek újra tiszta szívből és szerelemből, hogy közös döntéseik által bölcsen irányíthassák életüket.

Legyen így, most!

 • Megköszönjük és hálát adunk Teremtő Öregistenünknek, Nagyboldogasszony Anyánknak, hogy meghallgattátok szavainkat és kéréseinket, hogy az általunk kinyilatkoztatott és a bennetek megfogant és megszületett egy gondolat, egy akarat, egy cél megvalósul.

Legyen így, mert így van!

18Rozalia
Közzététel: 2015. dec. 2.

Kinyilatkoztatás 2015.12.21.