Vortex Meditáció

„Van egy földelési protokollja egy vizualizációnak,amelyen keresztül leföldelve magad a Föld középpontjához önmagad ,mint egy ”antenna„ megjelenítése a térben, amely koncentrálja és kitolja a kozmikus energiát... A Földnek kapcsolata van a Nappal. A Napnak kapcsolata van az adott planetáris rendszer csillagaival és a bolygókkal. Így a helyi planétának is egyben kapcsolata van a galaxis középpontjával. A galaxisunknak pedig kapcsolata van az adott Univerzummal, és így tovább... Így férhetsz hozzá az Erőhöz, amely többek között a Vortex megnyitásának a kulcsa… Az erő Veled van és Benned.Hát használd MOST!!” - Leonárd a Nephilim

felolvasta: Rönky Fruzsina

Az első impulzus.

Képzelj el egy aranysárga gömböt. Lépj be az arany gömbbe. Belépve áthaladsz önmagad kapuján és megteszed az első lépést saját Magod középpontjába.

A sárga gömb felemelkedik és elindul Veled a középpontodba. Biztonságban vagy – önmagad szeretetében vagy. Hamarosan megérkezel.

Megérkeztél – és láthatod, hogy a szívedben vagy. – Biztonságban vagy – szeretetben vagy, önMAGodban vagy.

Látsz egy lebegő szivárványszínű kristályt, akkora és pont olyan mint egy búzaszem. Vedd a jobb tenyeredbe.

Láthatod benne lelked minden árnyalatát, a forrásesszenciát. Tedd a bal tenyeredbe. Úgy , hogy a mag csúcsa a tenyered közepén álljon.

A mag lassan forogni kezd jobbról balra irányba - lágyan finoman a bal tenyered közepén. Láthatod a csillogó fények játékát. Kezdj el összpontosítani a Magra . Ahogy egyre jobban fókuszálsz a Mag egyre goyrsuló forgását látod.

Apró pici fényörvény kezd kirajzolódni a tenyeredben. Most, hogy ezt látod, kezdj kommunikálni az örvénnyel, a szív törvénnyel.: (mondd ki hangosan ) -Engem az egyetemes Intelligencia vezet utamon. Megnyitom a Galaktikus időtlenség tárházát, lepecsételve a szabad akarat káprázatát a végtelen gyógyulással. Együttműködésemmel egyetemessé teszem és megszentelem a kristályos magot, tükrözöm a végtelenség rendjét. Megtisztítom a tér kimenetelét, szabaddá téve és feloldva az örvény elektromos aktiválását.Szándékomat megvalósítom a szoláris lüktetés tónusával. -

Az örvény a kimondott szavaidtól tágulni- növekedni kezd, majd körülölel. De Te rendíthetetlenül állsz a kék vihar szemében, csak a nyugalom és a szeretet társaid.

Az örvény pulzálni kezd, áthatol téren és időn. Látod, hogy megjelennek más örvények amelyek más magokból jöttek létre, mások által. Mások és mégis Egyek. Összeérnek , majd összeolvadnak. Egy Gigantikus méretű örvénnyé ami a törvényt hirdeti.

Irányítsd az örvényt az életerőddel, meghatározva a célt amit megerősítesz.
Irányítsd az örvényt a Föld kristálymagjába mely a Te magoddal egy. Várj és tarts ki amíg egyesül a kettő amíg azt nem látod, hogy Föld kristálymagja ragyogó kék izzásba kezd az impulzustól. Most
még légy türelmes és alázatos. Köszönj el a Föld magjától, hogy türelmed hatalommá érlelődjék.

Kristálymagod forgása lassan leáll. Helyezd vissza a térbe magodat. A lüktető impulzus még benned pulzál. Őrizd meg ezt az érzést, ezt a rezgést, hogy később emlékezhess és felidézhesd amikor újra

Térj vissza az aranysárga gömbben a kiindulási helyedre. - Szeretetben vagy biztonságban vagy-.