1 year
user-image
user-image

Szántód-Tihany kompjárat

A túlpartra tart? Csak 8 perc!

A Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatja az utazóközönséget, hogy a kompközlekedést - a személyhajózási szolgáltatásoktól eltérően - az év minden napján biztosítja a Balaton északi és déli partja között! Válassza Ön is a BAHART kompjait, hogy elkerülje a dugókat, a sorban állást!

A kompközlekedés esetében az évet az alábbi szezonokra bontottuk:

január 1. - február 25.
február 26. - március 24.
március 25. - április 28.
április 29. - május 12.
május 13. - június 30.
július 1. - augusztus 28.
augusztus 29. - szeptember 25.
szeptember 26. - október 23.
október 24. - november 6.
november 7. - december 31.

Kattintson az „Éves menetrend” nevű gombra, a fenti időszakokhoz rendelt, teljes éves menetrend megtekintéséhez. A menetrendet a csatolmányok rovatban le is tudja tölteni. (Tárgy év december 24-én és 31-én, illetve január 1-jén a komp ünnepi menetrend szerint közlekedik.)

A konkrét dátumhoz tartozó indulási időpontokat a kereső segítségével is meg tudja tekinteni. Állítsa be az útvonalat (átkelés irányát), írja be a keresett dátumot, és nyomja meg az „OK” gombot. A kereső kiadja az adott napra vonatkozó összes, előre meghirdetett kompindulásokat. A „Visszaút megtekintése” gomb használatával az adott nap valamennyi visszaútra vonatkozó kompindulását írja ki a kereső Önnek.

Felhívjuk az utazók figyelmét, hogy a forgalom függvényében - a menetrend felfüggesztésével és a menetrendtől eltérően - a kompjáratokat sűrítjük, és a Balaton két partja közötti átkelést folyamatosan biztosítjuk!

A Balatoni Hajózási Zrt. a megváltozott vízállási viszonyok vagy az időjárási viszontagságok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint autóbusz- és vasúti csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal, és kártérítést nem nyújt.

Amennyiben a szélsőséges időjárás, illetve a kedvezőtlen jégviszonyok miatt a kompszolgáltatás nem üzemel, utasaink figyelmét honlapunkon, Facebook oldalunkon és az útinform hírek segítségével is igyekszünk felhívni.

A BAHART a menetrend- és árváltoztatás jogát fenntartja!

A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság révkikötőiben.

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép