Darált disznóhúsos alaptöltelék

Alapanyagok - Töltelék
1 kg darált sertéshús, 2 ek kecsap, 2 ek mustár, 2 tk só, 3 tk őrölt pirospaprika, 5-6-8 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 1 tk őröltbors, 1 tk őrölt-kömény, só

Az itt leírt alaptölteléket általában ajánlatos előző nap elkészíteni, és letakarva a hűtőszekrénybe tárolni.
Alaptölteléket használhatjuk: töltöttkáposzta, töltöttpaprika, fasírozott stb. ételekhez.
A többi hozzávaló az aktuális receptnél írom le.

Darált disznóhúsos alaptöltelék

02 Töltelék -
Belszórom a fokhagymát,1 tk őröltborsot, 1 tk őrölt-köményt, 1-2 tk sót

03 Töltelék -
Jól összedolgozom kézzel

04 Töltelék -
Mehet a hűtőbe