4 months
user-image

Mustáros karaj-pecsenye

A receptről általában

Mikor ezt az ételt készíted, nem érdemes közben más munkába fogni, mert a főzés ideje alatt folyamatosan van teendő a köret elkészítésével!
A sütést-főzést az alábbi sorrendben készítsd el, így igen sok időt megtakarítasz.

Étvágygerjesztő videó

01- Alapanyagok
1 kg sertéskaraj
1-2 tk só
1-2 tk bors
2 ek mustár
1 nagybb fej vöröshagyma
1 dl olaj

Az 1 kg karajt megmosom, fölszeletelem, megsózom, borsozom.

02- Bekenem a húst mustárral

03- Alaposan bedörzsölöm,
hagyom állni legalább 0,5 órát. Előző este is el lehet készíteni.
Letakarva a hűtőbe tesszük.

04- Mindkét oldalát megpirítom
Fölhevítem az olajat, bőrt pirítok először az egyik majd a másik oldalára.

05- Míg a hús pirul,
közben fölszeletelem a hagymát.

06- Rádobom a hagymát a pirított húsra

07- Fedő alatt kislángon,
5-8 percig párolom, majd a fedőt levéve nagylángon sütöm amíg a hús megpirul.
Közben a húsokat megforgatom.

08- LEHET TÁLALNI !
Rizzsel, sültkrumplival, krumplipürével stb.

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép