Rakottkel - karfiollal
Alapanyagok: 1-1,5 kg kelkáposzta, 1 kis fej karfiol, 1 kg darált sertéscomb, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1-2 ek só, 3 tk őrölt pirospaprika, 15 dk rizs, 1 db húsleves kocka, 1 tk őröltbors, 1 tk őrölt kömény, 20-25 dk füstölt szalonna, 800-1000 g tejföl, 15 dk prézli
A receptről általában
Mikor ezt az ételt készíted, a folyamat mellé írom, hogy mennyi időt tölthetsz el a sütés-főzés felügyelete nélkül!
Ajánlatos csörgőórát használni, hogy az étel ne károsodjon.
A főzést az alábbi sorrendben készítsd el, így igen sok időt megtakarítasz.
Előző napi teendők :
A FŐZÉS AZNAPI TEENDŐI :