„A” MENÜ – húsos receptekkel

 

A” menü – húsos ételeket elsősorban azoknak a családoknak állítottam össze, ahol a család bármilyen okból (nehéz munkavégzés, sportolás…) megkívánja a napi húsfogyasztást.

 

Leves:                    minden nap a második fogás függvényében
Második fogás:    4 nap/rizs,-tészta,-krumpli köret húsos feltéttel
                               2 nap/főzelék húsos feltéttel
                               1 nap/vasárnapi ünnepi ebéd
Harmadik fogás:  minden nap az első és a második fogás függvényében

Nálunk a bableves az az étel, amit a család akár heti háromszor is szívesen fogyaszt. Ajánlom, hogy azokból az ételekből, amellyel a család úgy van, mint mi a bablevessel, 2-3 adagot készítsetek, akár a mélyhűtőbe eltéve fölcímkézve dátummal ellátva.

Édes süteményeket, egyéb édességeket ajánlatos többet készíteni (2-3 adagot), így időt takaríthatunk meg, és az elkövetkező napokban a főétel mellé éddesség is jut.

 

Első heti "A" MENÜ – húsos receptekkel