Levesbetétként leggyakrabban galuskát szoktam szaggatni. A legegyszerűbben elkészíthető, és a család kedvence.
Galuska alapanyagok
Alapanyagok - eszközök
1-2 tojás
5-10 dkg liszt
0,5 kávéskanál só
Galuska elkészítése
Egy keverő tálba összekeverem a lisztet, tojást, sót.
A képen látható állagúra egészítem ki vagy egy pici vízzel, vagy kevéske liszttel, attól függően, hogy híg ill. sűrű.
Galuska szaggatása
2 hús-, vagy zöldségleves kocka
A leveskockákat beledobom, és még 5-6 percig forralom. Mikor a galuska feljön a leves tetejére, elkészült az étel.
Már szaggathatom bele a forrásban lévő levesbe. - nokedliszaggatóval -
Az oldal sütiket és google szkripteket haasznál! A honlap további használatához a sütik használatát és a Felhasználási feltételeket és irányelveket el kell fogadni.
Elfogadom
Célunk, hogy nálunk kérdéseidre választ, problémáidra megoldást találj. A rendszer használata megoldást keresők és kínálók számára egyaránt teljesen INGYENES.