Paradicsomleves galuskával
Alapanyagok
3 dkg zsír, v. olaj, 1,5 dkg liszt rántáshoz, 1,5 teáskanál fűszer paprika, 1,5-2 liter víz, 2-3 szál Zellerlevél, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 mokkáskanál őrölt rozmaring, 140 gr. sűrített paradicsom, 1 közepes méretű vöröshagyma, Só (ízlés szerint 1-2-3 kávéskanállal), 2 tojás, 6 dkg liszt, ½ kávéskanál só, 2-3 evőkanál cukor
Alapanyagok
3 dkg zsír, v. olaj, 1,5 dkg liszt rántáshoz, 1,5 teáskanál fűszer paprika, 1,5-2 liter víz, 2-3 szál Zellerlevél, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 mokkáskanál őrölt rozmaring, 140 gr. sűrített paradicsom, 1 közepes méretű vöröshagyma, Só (ízlés szerint 1-2-3 kávéskanállal), 2 tojás, 6 dkg liszt, ½ kávéskanál só, 2-3 evőkanál cukor
A paradicsom leves az egyik leggyorsabban elkészíthető ételek közé tartozik.
A főzést az alábbi sorrendben készítsd el, így igen sok időt megtakarítasz.
A rántással kezdem.
Időigény: 20-25 perc
Közben elkészítem a galuskát.
Időigény: 30-40 perc