2 years
user-image

Fehérmártás - Besamel -

A fehérmártást felhasználhatom édes-sós ételek sűrítésére ( „csőbesűlt” ételek alapjának, melegszendvics alapnak, képviselő fánk alapnak stb.).

01- Alapanyagok 1 liter tej 10 dk vaj 10 dk liszt
02- A forró edénybe mehet a vaj
03- Felolvasztom a vajat
04- Beleszórok egy kevés a lisztet, majd jól megkeverem.
05- Beleszórom az egész lisztet
06- Jól összekeverem
07- Kicsi tejet öntök bele Folyamatosan kevergetem, hogy csomómentes legyen.
08- Felöntöm az egész tejjel Folyamatosan kevergetem forrásig.
09- Kész a fehérmártás!
Függő kapcsolatok
Megoldások
Külső megoldások
Ajánlott tartalmak

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép